Wednesday, March 08, 2006

BABY LEAH UPDATE

HAD A DOC APT MON AND YESTERDAY. THE BABY IS DEFIANTLY A GIRL. NO QUESTION! I AM SURE WE ARE GOING TO CALL HER LEAH. LEAH JILL. SHE IS PERFECT SIZE. I HAVE ONLY GAINED ONE POUND IN A MONTH SO THAT IS GOOD. WENT IN FOR MY SUGAR TEST YESTERDAY AS WELL...I ALREADY KNOW I AM DIABETIC SO AFTER THE RESULTS COME BACK THEY WILL JUST GIVE ME A LITTLE INSULIN AT NIGHT TO KEEP ME REGULAR DURING MY FASTING TIME. MY BLOOD PRESSURE LOOKS GREAT. BUT HE'S CONCERNED WITH MY DEPRESSION. ALSO, I HAVE BEEN HAVING PAINS IN MY TUMMY HE SAID THAT COULD BE DUE TO STRESS. THAT I SHOULD TRY TO TAKE AS MUCH STRESS OUT OF MY LIFE OR HE WILL BE FORCES TO PUT ME DOWN FOR THE LAST FEW WEEKS OF PREGNANCY. (NOT GOOD THAT WOULD ADD TO MY STRESS) ALSO, I NEED TO STEP AWAY FROM MY DESK WHEN THE BABY IS ACTIVE FOR MORE THAN AN HOUR. IT COULD BE DUE TO STRESS. SO NOW AFTER THAT APPOINTMENT I AM STRESSED.

**update** Just got a call from the nurse and sure enough my sugar is high. They are calling me in some insulin (6 units only at night). I also have to do my finger test wake up, 1 hr after meals and before I go to bed. Oh what joy. It's all for the greater good....right?

1 comment:

Heather said...

Hey Babe,
Anytime you want to complain with someone who knows, you give me a call. I am on two kinds of insuline for this pregnancy, and I prick my finger 5 times a day. Diabetes sucks, but it's good for the kid to keep the sugar under check.
Call me if you ever want to have a complaint session - I'm ALWAYS game.
Love ya,
Heather